Fődíj

4 fő részére szóló borkóstoló és pincelátogatás a Grand Tokaj Zrt. Szegi Pincéjébe, és egy éjszaka 4 fő részére a tokaji Hotel Kelepben, félpanziós ellátással.

Játszani szeretnék!

Napi nyeremény

1 palack 5 puttonyos Grand Tokaj aszú

Tovább a Facebookra!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Nincs más dolgod, mint követni Facebook oldalunkat, és aktívan részt venni a Grand Tokaj közösség online életében! Lájkold a posztokat, ossz meg velünk kommentben képeket és videókat, amin látjuk, hogy már te is nyitottál az új hagyományok teremtése felé!

Egy jól sikerült hétköznapi vacsora? Esküvő, vagy egy tartalmas beszélgetés, amit egy pohár borral tettetek ünnepivé? Nyiss az újdonságok felé, teremts saját hagyományokat, és mutasd meg, hogyan koronázod meg a szeretteiddel együtt töltött időt!

SORSOLÁS

Minden nap 14:00-kor.
Naponta nyertest hirdetünk, akivel Facebook-on felvesszük a kapcsolatot, és pár héten belül postai úton megkapja nyereményét.**

*(www.hotelkelep.hu) A nyeremény előzetes időpont egyeztetés alapján 2018. május 31-ig vehető igénybe, ünnepi időszakok kivételével. A nyeremény az utazás és az igénybevétel során felmerülő egyéb járulékos költségeket nem tartalmazza.
** A napi sorsolás munkanapokat jelent

Nyerteseink

2017-12-23 Nagy Panka Budapest
2017-12-22 Aranyos Marianna Polgár
2017-12-21 Balassa Marianna Mihályháza

További nyerteseink