Ezt árulja el rólad a kedvenc borod

2017-11-24

Kétségbe sem vonható tény, hogy a bor csodálatos ital. Mindazonáltal a kedvenc fajtánk rengeteget elárul a személyiségünkről – íme néhány példa, ami segítségedre lehet a beazonosításban:

Édes vörösbor: imádod a gyerekeidet, a kézzel készült ékszereket és a Született feleségeket – nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Édes fehérbor: neked bármi jöhet, amiben Reese Witherspoon szerepel vagy rózsaszín.

Száraz vörösbor: erős és határozott személyiség vagy, aki mindig tudja mit akar elérni – ezért a körülötted lévők sokszor főnökösködőnek tartanak, de ez téged egy cseppet sem zavar.

Félédes fehérbor: a suli legnépszerűbb diákja voltál, a hajad mindig tökéletesen és frissen szárított és a határidőnaplódba több mindent zsúfolsz, mint az YSL táskádba.

Aszú: kedves, előzékeny személyiség vagy, aki mindig az élet napos oldalát keresi. Mindennél többre tartod a könnyed eleganciát és a kifinomult megjelenést.

Félszáraz vörösbor: általában te vagy a társaság középpontja, aki mindig minden buliba elsőként veti bele magát – közvetlen személyiséged bárkit egy másodperc alatt magával ragad.

Rosé: nincs ellenedre egy-egy pohár isteni nedű a délután folyamán sem, és naponta többször is meggúglizod Zoé Deschanelt ha gépközelbe kerülsz.

Habzóbor: imádod a kiadós reggeliket, különösen azokat, amelyeket az instán is megörökíthetsz – így amint az élet lehetővé teszi, feladod a jelenlegi multis állásodat és elmész bloggernek.

Száraz fehérbor: maximalistának tartanak és ezzel tisztában is vagy – ezért azon nyomban beszereztél egy divatos, márkás (és persze nagyon drága) fekete táskát, amikor egy újságcikkben azt olvastad, hogy ez a harmincon túli nők ruhatárának legfontosabb alapdarabja.

Megosztás

Szöveg: Marquard Content Studio
Kép: ThinkStock